Efter mere end en uge med masser af junk er det nu tid til hverdag og ordenlig mad. Nok er der stadig mange ting der mangler at finde sin plads, men ordenlig mad skal der findes tid til. Nu må vi så se om jeg kan blive venner med min nye, men meget gamle ovn:)
Masser af grøntsager er på menuen og så prøver vi med en fiskedag og en vegetardag igen.
Mandag: Bagte rodfrugter og kartofler med krydderurter, kerner og granatæble. Hakkebøf og bearnaise til.
Tirsdag: Sprøde tundeller med ristet rugbrød. Salat af broccoli, æble og nødder.
Onsdag: Rodfrugtrulle med spinat. Rødbede- og æbleråkost. Oksekødspølser. Tzatiki.
Torsdag: Grøntsagssuppe af kølekabets rester. Brød til.
Fredag: Svinemørbrad i fad med tomater og hvidvin. Frisk pasta.
Lørdag: And med pære, cider og svampe. Kartoffel- og jordskokmos. Sprød salat.
Søndag: Må tiden vise...
Madpakkerne bliver bare rugbrød, for der er ikke overskud til en masse bageri. Måske sidst på ugen, så der er lidt godt brød til weekenden.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar