onsdag den 21. november 2012

Rodfrugtrulle med spinat

Denne "rulle" er en super lækker måde at spise rodfrugter på, så det er ikke sidste gang det skal prøves. Min rulle blev måske ikke lige så fast, men den var sååå varm, at det ikke lige var så nemt:) Ellers er den ganske nem at lave.
Vi fik den sammen med oksekødspølser fra Løgimose og tomatsauce. Skal vi have den som en selvstændig vegetarret ville jeg nok smøre den med et tyndt lag tomatsauce inden spinaten kommer i. Ja, og så drysse med lidt ost:) Sammen med en sprød salat ville det være et lækkert vegetarisk måltid.
Opskriften er fra BoligMagasinet december 2012.

Rodfrugtrulle med spinat (2 pers.)
4 store kartofler (ca. 500 g.)
2 gulerødder
1 rødbede
1 løg
1 fed hvidløg
4 æg
2 spsk. hvedemel
50 g. babyspinat
salt, peber

Skræl kartofler og rodfrugter. Riv dem groft og pres væden fra.
Pil løget og riv det godt. Pres hvidløget.
Bland rodfrugter med løg, hvidløg, mel, æg, salt, peber.
Beklæd en bradepande med bagepapir og bred massen ud i ca ½-1 cm. tykkelse.
Bag den ved 200 grader i 15-20 min.
Skyl spinaten og lad den dryppe godt af.
Læg spinaten på den bagte rodfrugtomelet. Rul omeletten sammen i bagepapiret og bag en yderligere 10 min.
Serveres i tykke skiver med det samme.

Ingen kommentarer: