tirsdag den 14. maj 2013

Bønnefritter

Hvis du påstår, at de her bønner smager ligesom en pommes frites, så er det fordi det er alt for lang tid siden, at du sidst har smagt en rigtig pommes frites! De smager dog super lækkert! Normalt spiser jeg aldrig bønner, for jeg bryder mig ikke om smagen og slet ikke den der gummi-agtige konsistens, men på den her måde er det virkeligt guf! Ja, de har måske en lille smule pommes frites-vibes over sig med sprødheden og salten, så de ville være gode til en omgang Bøf Bearnaise i stedet for kartofler hvis man spiser LCHF.
Jeg er fan, så det er ikke sidste gang, at de bliver lavet herhjemme! Selv Kristian var ret vild med dem! Opskriften er selvfølgeligt fra "LCHF- spis dig mæt og glad" af Jane Faber:)

Bønnefritter (2 pers.)
½ pose frosne bønner
1½-2 spsk. olie eller smeltet smør
Groft salt

Hæld bønnerne ud på en bageplade med bagepapir. Hæld olie eller smør og et godt drys salt over.
Bland det hele godt og bred bønner ud på bagepladen.
Bag dem ved 200 grader i ca. 30 min. Vend rundt et par gange undervejs.
 Min ovn er mega sløv, så jeg gav dem lige et par minutter på grill til sidst. De skal være godt sprøde og en lille smule mørke i spidserne.

Serveres med det samme:)

2 kommentarer:

Jimmi Jørgensen sagde ...

De bliver nemlig super gode.

Og så lige en håndfuld smuldret feta eller måske parmesan, lidt soltørrede tomater (dem der er fedtet ind i olie) og måske nogle ristede hakkede mandler.

MissMuffin sagde ...

Jimmy, så får man også en lille salat ud af det i stedet for bare tilbehør. God ide:)