De her bananmuffins er en opskrift jeg har haft med hjemmefra og de er simpelthen bar så nemme at smide sammen.
De holder sig lækre og svampede i flere dage og kan både bages som en skærekage og som muffins.
Bananmuffins (12-15 stk)
3 æg
170 g sukker
2 tsk vaniljesukker
120 g mel1 tsk bagepulver
100 g smeltet smør
1-1½ moden banan
Pisk æg, sukker og vaniljesukker sammen til en luftig creme med en håndmixer.
Bland mel og bagepulver og pisk det i skiftesvis med smørret.
Mos banan godt og vend den i med en ske.
Kom dejen i muffinsforme og baf dem ca. 15 min ved 180 grader (varmluft)
Kom dejen i muffinsforme og baf dem ca. 15 min ved 180 grader (varmluft)
Tip: Dejen kan også kommes i en lille brødform og bages ca. 45 min- så er der en dejlig skærekage eller bages som minimuffins i ca. 7-8 min:)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar