lørdag den 14. august 2010

Bananmuffins a' la' MissMuffin


De her bananmuffins er en opskrift jeg har haft med hjemmefra og de er simpelthen bar så nemme at smide sammen.

De holder sig lækre og svampede i flere dage og kan både bages som en skærekage og som muffins.

Bananmuffins (12-15 stk)
3 æg
170 g sukker
2 tsk vaniljesukker
120 g mel
1 tsk bagepulver
100 g smeltet smør
1-1½ moden banan


Pisk æg, sukker og vaniljesukker sammen til en luftig creme med en håndmixer.
Bland mel og bagepulver og pisk det i skiftesvis med smørret.
Mos banan godt og vend den i med en ske.
Kom dejen i muffinsforme og baf dem ca. 15 min ved 180 grader (varmluft)

Tip: Dejen kan også kommes i en lille brødform og bages ca. 45 min- så er der en dejlig skærekage eller bages som minimuffins i ca. 7-8 min:)

Ingen kommentarer: