lørdag den 14. august 2010

Filopakker med parmaskinke og mozzarella...

Inspirationen aftenens (Nytårs aften) forret hentede jeg forskellige steder på nettet og den blev ret vellykket. Den smager rigtig godt og er ret dekorativ..
Næste gang vil jeg nøjes med at lave 3 lag filodej istedet for 5 og så vil jeg komme en god portion frisk basilikum i hver, så tror jeg de bliver perfekte.
Vi fik dem sammen med en lille salat af advocado, brøndkarse, citron, salt og peber.


Filopakker med parmaskinke og mozzarella(4 pers)
3-5 plader filodej
4 skiver god parmaskinke
1 kugle frisk mozzarella
friske krydderurter efter eget valg
lidt revet citronskal
salt, peber, olivenolie


Lad filodejen tø op i køleskabet natten over.
Pensl pladerne med et tyndt lag olivenolie og lig dem oven på hinanden.
Del dem i 4 stykker.
Fold parmaskinken og lig dem i midten af hvert stykke.
Lad mozzarellaen dryppe lidt af og kom en skive ovenpå parmaskinken.
Drys med salt, peber, citronskal og friske krydderurter.
Fold hvert stykke sammen til små pakker. Klem dem godt sammen, olivenolie holder dem på plads.
Bag filopakkerne 8-10 min ved 200 gr til de er blevet let gyldne.

Ingen kommentarer: