fredag den 13. august 2010

Jomfruhummerhaler a la MissMuffin

Sådan her spiser man efter min mening hummer!
Med groft brød til, lidt salat, stærk hvidløgsmayo og koldt hvidvin i glasset:)
Hvidvinen kan sagtens erstattes af vand eller boullion, hvis man ikke li har lyst til at skulle drikke resten af flasken bagefter.

Jomfruhummerhaler a la MissMuffin (4 pers)

2 kg jomfruhummerhaler
3 fed hvidløg
2 bdt. krydderurter (dild og persille)
1/4 fløde
1-2 dl vand eller hvidvin
3 store klatter smør eller hvidløgsmør
Saften af ½ citron
rigeligt med salt og peber


Skyl og rens hummerhalerne- husk at fjern tarmen i ryggen.
Lig dem i et lag med "maven" opad i fx. 3 foliebakker- synes jeg er så dejligt nemt.
Hak krydderurterne og pres hvidløget og fordel over hummerhalerne.
Læg et par klatter smør ved.
Drys med rigeligt salt og peber.
Hæld fløde, vand/vin og citronsaft over.
Bag dem ved 200 grader i ca. 20 min.

Ingen kommentarer: