Har da helt glemt at blogge og den dessert vi fik til min fødselsdag!
Desserten var panna cotta efter Annes opskrift og det må siges, at den vakte stor begejstring hos selv Pap, som ikke normalt er særligt glad for desserter, så det er en vinder:)
Jeg valgte at servere den i skålene, for da jeg vendte dem ud faldte de noget sammen- ved ikke om det har været køreturen op til mormor der har rystet dem lidt i stykker:)
Helt sikkert en dessert jeg vil lave igen, for den smagte rigtig dejligt sammen med den syrlige passionfrugt.
Panna cotta (4-5 portioner)
½ liter piskefløde
1 hel vaniljestang
50 g sukker
lidt fintrevet citronskal
2 blade husblas
2-3 passionfrugter
Flæk vaniljestangen og skrab vaniljekornene ud. Mas dem evt sammen med en smule af sukkeret, så fordeler det sig bedre.
Kom vaniljekorn, de tomme vaniljestænger, fløde, sukker og citronskal i en lille gryde og kog det op.
Når det koger tages det af varmen igen.
Udblød husblasen i en smule koldt vand, knug det og rør det i den varme fløde.
Sigt flødeblandingen gennem en fintmasket si og kom den på portionsglas.
Skal stå på køl 3-4 timer inden servering.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar