fredag den 13. august 2010
Stuffed Tomato Tortillas...
Opskriften er fra Jamie Olivers "Jamies Amerika" og er rigtig lækker vegetarmad.
Jamies nyeste kogebog er en smuk bog med mange mystiske opskrifter, men indimellem findes der også mange lækre sager..
Mange synes, at varm avocado lyder vammelt, men det smager rigtig godt, for avocadoen bliver lidt mere fast i konsistensen og får en let nøddeagtig smag.
Det her er en af de grønne retter, som selv Kristian spiste godt af og han er jo ikke just vild med grøntsager:)
Serveres med lime i både, chilisauce og masser af salat.
Stuffed Tomato Tortillas (2-3 pers)
Tomatsauce:
2 fed hvidløg
1 dåse (400 g) flåede, hakkede tomater
friskpresset saft af 1 lime
salt, peber
Tortillas:
3 modne avocadoer
1lime
8 tortillas- jeg brugte fuldkorn
1 lille bdt koriander eller basilikum
100 g ost
1½ dl creme fraiche
½ tsk chilipulver
½ tsk spidskommen
Pil hvidløget og skær det i tynde skiver.
Steg hvidløgsskiverne i en smule olivenolie til de netop får farve og hæld tomaterne ved sammen med limesaft.
Lad simre 10 min og smag så til med salt og peber.
Flæk avocadoerne, fjern stenen og tag kødet ud med en ske.
Mos det godt sammen med saften af 1 limesaft, spidskommen, chilipulver og hakket koriander/basilikum.
Hæld halvdelen af tomatsaucen i et ildfast fad.
Fyld hver tortilla med en 1/4 af avocadomosen, en smule ost og en smule cremefariche.
Luk dem godt sammen og lig dem op i fadet.
Hæld den resterende cremefraiche og ost over, afslut med resten af tomatsaucen.
Gratiner retten ved 200 grader i ca. 15 min.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar