lørdag den 14. august 2010

Pasta cabonara...

Uhm, lækkert, mildt og hyggeligt mad- comfort food når det er bedst:)
Pasta Cabonara er ikke særligt sundt, men det smager så godt!
Opskriften er en af Jamie Olivers med en smule ændringer..
Havde jeg orket havde vi spist den med sprød salat og brød til, men idag er det fredag og så gør det ikke noget at springe det sunde over. Alt hvad det kunne blive til, var et par af de hjemmelavede soltørrede tomater..
Retten er ret simpel, men detbetyder også det er vigtigt at bruge gode råvare, da det virkeligt smager igennem..


Pasta Cabonara (2 pers)
250 g frisk pasta
4 skiver pancetta / røget bacon
2 past. æggeblommer
½ dl fløde
50 g friskrevet parmesan
skal af ½ økologisk citron
salt og godt med peber
evt. ½ bdt. hakket persille


Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
Skær pancettaen ud i mundrette bidder og steg den til den er gylden og sprød.
Pisk æg, halvdelen af parmesanen, citronskal, fløde, salt og peber (evt persille) sammen.
Hæld vandet fra pastaen og vend det hurtigt sammen med æggeblandingen- det er vigtigt at pastaen er meget varm, så æggemassen fordeler sig som en lækker creme.
Vend pancettaen og resten af parmesanen i og server.

Ingen kommentarer: