Pap havde heldigvis sendt tomater med mor, så vi skulle helt klart have noget med tomater idag..
Og pesto, for nogen gange har jeg bar lyst til hjemmelavet pesto, som jeg efterhånden har fået styr på at lave- den bliver dog aldrig så lind og lækker som jeg kunne ønske...
Tomaterne blev rigtig lækre, en god og enkel måde at servere dem på..
De smagte skønt, men nok lidt neutralt uden pestoen, men der kan også dryppes med balsamico og olivenolie..
Opskriften er fra SpisBedre nr. 8/2010- et super godt nummer!
Bagte caprese-tomater (2 stk)
2 store, faste tomater
½ kugle med mozzarella
basilikumblade
salt, peber
2 skiver italiensk skinke
Tilbehør:
Pesto
Skær et lille låg af tomaterne og udhul dem forsigtigt med en ske.
Fyld den friske mozzarella og basilikumblade i tomaterne og krydr med salrt og peber.
Kom evt. låget på tomaterne igen.
Fold en skive skinke omkring hver tomat og kom dem i et lille ildfast fad.
Gril tomaterne i ovnen ved 225 gader i ca. 10 min til osten er smeltet.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar