onsdag den 23. marts 2011

Roasted pepper and meatball pasta bake


 Her til aften har vi afprøvet en opskrift fra det lækre engelske madmagasin "Delicious", som Kristian havde med hjem til mig fra hans fodbold-tur.
Virkeligt lækkert mad og Kristian er sjældent set spise så meget:)
Alligevel er der også til mad til mig imorgen, så det er en ret stor portion til at det kun er til 2 personer.
Eneste minus var, at jeg ikke havde fået krydret kødbollerne godt nok, de var lidt triste.
Ifølge opskriften skal der bruges "½ x 290 g. jar Saclä Peperonata Antipasto", som jeg ikke bare lige kunne opdrive.
Derfor brugte jeg et glas grillede peberfrugter i olie og det gav et krydret og lidt hot pift til saucen.
Det er købt i Sallings Supermarked til ca. 20 kr.

Roasted pepper and meatball pasta bake (2-3 pers)
16o g. tørrede pastapenne
12 mini kødboller af oksekød (jeg brugte 250 g. kød)
1 stort fed hvidløg
1 dl. rødvin
1 ds. hakkede tomater a' 400 g.(gerne cherrytomater)
1 glas grillede peberfrugter i olie (180 g.)
1 kugle frisk mozzarella
En håndfuld frisk basilikum
olivenolie, salt, peber, sukker

Tilbehør:
Sprød salat
Godt brød

Kog pastaen efter anvisningen på pakken.

Steg kødbollerne i lidt olivenolie til de er sprøde.
Pres hvidløget og svits det i en lille gryde med olivenolie.
Kom rødvinen ved og lad det koge op 1 min. Tilsæt dåsetomaterne og lad det koge i 10 min, til saucen er blevet lidt tykkere.
Hak de grillede peberfrugter og vend dem i saucen.
Smag til med salt, peber og sukker.
Vend den afdryppede pasta i saucen og kom det i en ildfast skål.
Vend kødbollerne i og fordel mozzarellaen over.
Bag pastaen ved 180 grader i 30-35 min.
Drys med basilikumblade ved serveringen.

Ingen kommentarer: