Her til aften har vi afprøvet en opskrift fra det lækre engelske madmagasin "Delicious", som Kristian havde med hjem til mig fra hans fodbold-tur.
Virkeligt lækkert mad og Kristian er sjældent set spise så meget:)
Alligevel er der også til mad til mig imorgen, så det er en ret stor portion til at det kun er til 2 personer.
Eneste minus var, at jeg ikke havde fået krydret kødbollerne godt nok, de var lidt triste.
Ifølge opskriften skal der bruges "½ x 290 g. jar Saclä Peperonata Antipasto", som jeg ikke bare lige kunne opdrive.
Derfor brugte jeg et glas grillede peberfrugter i olie og det gav et krydret og lidt hot pift til saucen.
Det er købt i Sallings Supermarked til ca. 20 kr.
Roasted pepper and meatball pasta bake (2-3 pers)
16o g. tørrede pastapenneRoasted pepper and meatball pasta bake (2-3 pers)
12 mini kødboller af oksekød (jeg brugte 250 g. kød)
1 stort fed hvidløg
1 dl. rødvin
1 ds. hakkede tomater a' 400 g.(gerne cherrytomater)
1 glas grillede peberfrugter i olie (180 g.)
1 kugle frisk mozzarella
En håndfuld frisk basilikum
olivenolie, salt, peber, sukker
Tilbehør:
Sprød salat
Godt brød
Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
Steg kødbollerne i lidt olivenolie til de er sprøde.
Pres hvidløget og svits det i en lille gryde med olivenolie.
Kom rødvinen ved og lad det koge op 1 min. Tilsæt dåsetomaterne og lad det koge i 10 min, til saucen er blevet lidt tykkere.
Hak de grillede peberfrugter og vend dem i saucen.
Smag til med salt, peber og sukker.
Vend den afdryppede pasta i saucen og kom det i en ildfast skål.
Vend kødbollerne i og fordel mozzarellaen over.
Bag pastaen ved 180 grader i 30-35 min.
Drys med basilikumblade ved serveringen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar