Da Lise og Sofie var her igår serverede jeg bagte rodfrugter og kartofler, som blev vendt i persille og granatæblekerner, serveret sammen med kyllingedeller og æbletzatiki.
Idag blev resterne af kyllingedellerne og æbletzatikien så min frokost i en af MissMuffins Gulerodsbrud- en gammel opskrift fra bloggen, som virkeligt er en succes hver gang! De er næsten lige så gode som Sallings:)
Dellerne smagte super godt, men sku måske lige ha haft lidt mere salt. Kristian hader jo spinat, så det er med at udnytte, at han ikke var hjemme og at pigerne ikke kræsne:)
MissMuffins Kyllingedeller med spinat og sesam(ca. 10 stk.)
450 g. hakket kyllingekød
6 kugler spinat fra frost, optøet
1 lille bdt. basilikum
2 fed hvidløg, presset
½ dl. sesamfrø
1 dl. mel
salt, peber
Kom alle ingredienserne i en foodprocessor eller blender og kør det hele til en ensartet masse. Er farsen for blød skal den have lidt mere mel, er den for tør skal den have lidt mælk.
Form farsen til 10 små deller og læg dem på en bageplade med bagepapir.
Bag dem ved 200 grader i ca. 25 min. Vend dem en gang undervejs.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar