tirsdag den 3. januar 2012

Quick Tortillini Bake


Herhjemme er vi ret vild med fyldt pasta, så da jeg så opskriften på Pass de Sushi vidste jeg, at jeg måtte prøve noget tilsvarende.
Og det er super lækkert! Kristian var også meget begejstret- hvertfald ind til, at jeg fortalte ham, at der var spinat i både pastaen og i salaten:) Målet er, at vi helst skal spise vegetarisk en gang om ugen eller mere. Denne ret var nem at gøre vegetarisk med en pakke pasta med fyld af spinat og ricotta.
Vi fike en salat af spinat, agurk, blåbær, granatæble og kokos til.

Super nemt og hurtigt at lave, så det bliver ikke sidste gang, at det kommer på menuen:)

Quick Tortellini Bake (2-3 pers)
1 pakke fyldt pasta
ca. 3 dl. tomatsauce
1/4 dl. mælk
1 fed hvidløg, presset
1 dl. friksrevet parmesan
1 kugle mozzarella

Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
Imens varmes tomatsaucen op sammen med halvdelen af den revede parmesan og hvidløg. Hvis den er meget tyk tilsættes mælken. Lad det simre et øjeblik.
Hæld vandet fra pastaen og fordel den i 3 små forme som her, eller bare i et lille ovnfast fad.
Fordel tomatsaucen over og herefter resten af parmesanosten og mozzarellaen.
Bag pastaen ved 200 grader i ca. 20 min. til osten er sprød.
Serveres med det samme.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Uhmm, det ser godt ud. Lige noget for mig :-)

Mange hilsner
Birthe

MissMuffin sagde ...

Birthe, det smager også ret lækkert:)