Det her er en rigtig lækker, sprød og frisk salat, som samtidig gør det nemt at få nogle af alle de sunde rodfrugter. Kristian var selvfølgeligt ikke imponeret, men det havde jeg nu heller ikke forventet:)
Opskriften er fra Isabellas nr. 8/2011. Jeg erstattede basilikum med persille, da det ikke var til at få andet end halvdød basilikum i Netto.
Vi fik salaten sammen med kartoffelfritter, frikadeller og tzatiki. Uhm, lækker aftensmad!
I Kvickly har jeg været så heldig at finde stribede rødbeder og der er altså både rigtigt fine og meget nemmere at ha med at gøre, for de farver slet ikke lige så meget som de almindelige.
Rodfrugtslaw (2 pers.)
1 æble
1 stor gulerod
ca. 100 g. rødbede
ca. 100 g. selleri
½ granatæble
½ bdt. persille
1½ spsk. citronolie
Skræl æble, selleri, gulerod og rødbede. Riv det- gerne i en foodprocessor.
Tag kernerne ud af granatæblet uden at få de hvide hinder med og bland dem sammen med rodfrugterne. Hak persillen og vend den i sammen med citronolien.
Server med det samme:)
Opskriften er fra Isabellas nr. 8/2011. Jeg erstattede basilikum med persille, da det ikke var til at få andet end halvdød basilikum i Netto.
Vi fik salaten sammen med kartoffelfritter, frikadeller og tzatiki. Uhm, lækker aftensmad!
I Kvickly har jeg været så heldig at finde stribede rødbeder og der er altså både rigtigt fine og meget nemmere at ha med at gøre, for de farver slet ikke lige så meget som de almindelige.
Rodfrugtslaw (2 pers.)
1 æble
1 stor gulerod
ca. 100 g. rødbede
ca. 100 g. selleri
½ granatæble
½ bdt. persille
1½ spsk. citronolie
Skræl æble, selleri, gulerod og rødbede. Riv det- gerne i en foodprocessor.
Tag kernerne ud af granatæblet uden at få de hvide hinder med og bland dem sammen med rodfrugterne. Hak persillen og vend den i sammen med citronolien.
Server med det samme:)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar