Gnocchi er en slags pasta lavet på kartofler, som er formet til små kugler.
jeg har aldrig prøvet gnocchi før, men jeg tror nu heller ikke, at jeg kommer til det igen... Smagen er fin nok, de smager ikke af ret meget ligesom pasta ikke gør, men konsistensen er dum. De er alt for bløde og klistrede når man tygger i dem!
Det smagte nu fint nok, sammen med den sprøde parmaskinke og de søde tomater.
Opskriften er fra Jamie Oliver Magazine nr. /2012.
Gnocchi med parmaskinke og cherrytomater (2 pers.)
1 pk. gnocchi
4 skiver parmaskinke
1 lille bakke cherrytomater
1 stor håndfuld frisk spinat
1 lille løg
1 fed hvidløg
ca. ½ dl. fløde
1 sps. marsala
salt, peber, olivenolie
Kog gnocchien efter anvisning på pakken.
Steg parmaskinke sprød på en tør pande.
Skyl spinaten og lad den dryppe af.
Hak løget fint og pres hvidløget. Steg dem i en smule olivenolie, til de er bløde og klare.
Kom tomater ved og lad dem svitse med et øjeblik.
Tilsæt spinat, fløde og marsala og lad det simre til, at spinaten er faldet sammen.
Smag til med salt og peber.
Lad gnocchien dryppe af og vend den hurtigt sammen med saucen.
Spises med det samme med parmaskinken til.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar