lørdag den 4. februar 2012

Spinat-chimichanga

Denne opskrift fra Loisa Lorang er super lækker og nem. Mad på max 20 min. er smart nogle gange!
Jeg lavede den lidt på slump og erstattede gedeosten med cheddar, for jeg kan ikke fordrage gedeost!
Dejlig vegetarisk aftensmad, som bør nydes med en kold, mexicansk øl til. Uhm.. Jeg er ret sikker på, at det ikke bliver sidste gang, at det laves herhjemme!
Jeg serverede den med guacamole, salsa fra SantaMaria og gulerodssalat med lime.
Det var ugens vegetariske indslag. I aften står den til gengæld på hvidløgsroast, bagekartofler, bearnaisesovs og salat. Mums:)


Spinat-chimichanga (2 pers)
2 store, bløde tortillas
2 bakker babyspinat
3 forårsløg
ca. 150 g. revet cheddar
1 tsk spidskommen
olie, salt, peber

Tilbehør:
Guacamole
Salsa
Salat

Skær foråsløgene i tynde ringe.
Skyld og nip spinaten og lad den dryppe helt af.
Svits forårsløgene i en smule olivenolie og kom spinaten ved. Lad den falde helt sammen.
Krydr med salt, peber og spidskommen.
Fordel spinaten på hver halvdel af de 2 tortillas. Kom ost over.
Fold den anden halvdel ind over, så de får form som en halvmåne.
Steg hver tortilla sprøde i lidt olivenolie på begge sider. Pres dem lidt sammen undervejs, så osten holder dem sammen.
Serveres med det samme.

Ingen kommentarer: