Grød er billig, nem og
sund morgenmad, så det er noget jeg gerne spiser et par gange om ugen. Den
foretrukne er med smørklat og kanelsukker, men engang imellem skader det ikke at
prøve noget andet. Denne grød smager rigtig dejligt, mætter utroligt godt og så
er den nem at lave- bare pas på at havregrynene ikke får for meget farve, for
lige pludseligt går det stærkt! Mine fik nemlig li 1 sek. for meget og blev lidt
mørke.
Opskriften er fundet hos
Arla.
Grød med ristet havre og æble (1 stor
portion)
1 dl.
havregryn
1½ dl.
vand
1 dl
æblejuice
1 nip groft
salt
Topping:
1 lille æble,
groftrevet
rosiner
mælk
Rist havregrynene i bunden af en
lille gryde eller en pande. De skal kun tage en smule farve.
Kom vand og æblejuice ved og lad
det koge op under omrøring, til grøden har en passende
konsistens.
Spises med æble, rosiner og lidt
mælk.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar