Tunsteaks er ikke noget
jeg har forsøgt mig med før, men det bliver bestemt ikke sidste gang. Tunen
smager meget lidt af fisk. Kristians synes den smagte lidt af
bøf:)
Jeg stegte
dem, så de var netop gennemstegte. De fleste vil nok mene det er ret så forkert,
for tunsteaks bør serveres en smule røde indeni. Men jeg kan bare ikke klemme rå
fisk ned!
Super
nemt at lave! Opskriften er fundet på den danske Foodblogging.
Avocadocremen var rigtig lækker
og frisk. Ærtepesto ville heller ikke være dumt dertil.
Vi fik desuden kartoffelfritter
og lidt salat dertil. Skøn og sund aftensmad, men tun er altså lidt dyrt. 2 små
bøffer koster 70 kr, så det er ikke hverdagsmad.
Tunsteaks med Avocado-Wasabi Creme (2
pers.)
2
tunsteaks
2 små
avocadoer
ca. ½
tsk. wasabipasta
lidt citronskal
salt, peber
Steg tunsteaksene på en
grillepande i ca. 2-3 min. på hver side.
Krydr med salt og
peber.
Mos
avocadoerne og smag til med salt, wasabipaste og citronskal.
Server tunsteaksene med
avocadocremen på toppen.
2 kommentarer:
Uhmm, hvor ser det lækkert ud. Det er alt for længe siden jeg har fået en tunsteak :-)
Mange hilsner
Birthe
Birthe, det smager altså super lækkert, så det kan du roligt kaste dig ud i:)
Send en kommentar