Pesto på peberfrugt giver
en ret krydret pesto, som smager rigtig godt i en sandwich, fx. sammen med
skinke eller roastbeef.
Det er super nemt at lave, så
det er en oplagt mulighed for at lave noget ekstra lækkert til madpakkerne.
Peberfrugtpesto
2 gule
peberfrugter
½
lille løg
25 g.
pinjekerner
30
g. parmesan
½-½
dl. olivenolie
salt, peber
Skyl peberfrugterne og skær
kødet af i store stykker.
Læg dem på en bageplade med
bagepapir med skindsiden op.
Stil dem under ovngrillen til
skindet er godt sort.
Pak peberfrugterne ind i folie
og herefter i et viskestykke. Lad dem ligge 15-20 min. inden du piller skindet
af.
Blend alle
ingredienserne sammen i en blender, men hold en smule igen med olivenolien. Den
må gerne være lidt tyk.
Kan opbevares i køleskabet i 3-4
dage.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar