Lige siden jeg så denne
pizza hos Line vidste jeg, at den skulle afprøves:) Så selvom
madplanen først sagde, at vi skulle have pizza på onsdag, så blev det igår.
Nicole kommer nemlig idag og så kan vi passende få noget af det lækre laks jeg
købte ved fiskemanden igår, for det gider Kristian ikke:) Så der blev han lige
reddet:)
Mascarpone er en fed, italiensk
flødeost. Umiddelbart ikke noget jeg ville komme på en pizza, men det smager
altså bare vildt godt sammen med den salte skinke og peber:)
Meningen var egentligt, at jeg
ville eksperimentere videre med "Pizzadej med surdej", men pga. tidsnød blev det bare den sikre
og hurtige "Fuldkornspizzabund". Jeg lavede kun en pizza med mascarpone,
mens den anden pizza blev lavet med champignon og cherrytomater. Næste gang
laver jeg begge med mascarpone, for denne kombination ville også godt kunne
klare lidt mere fyld:)
Pizza med lufttørret skinke, mascarpone og
frikskkværnet peber (1 stk.)
½ portion fuldkornspizzadej
5 spsk.
tomatsauce
4
skiver lufttørret skinke
ca. 100 g. frisk
mozzarella
1/4
bøtte mascarpone
friskkværnet
peber
Rul
dejen ud til en cirkel.
Smør tomatsaucen ud over bunden
og fordel skinken over.
Riv mozzarellaen i stykker og
fordel den udover.
Fordel små klatter på ca. ½
tsk. marscapone ud over pizzaen.
Bag den i 5-6 min. ved 225
grader. Gerne på en varm bagesten!
Kværn sort peber over den, når
den er færdig.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar