Det er bestemt ikke sund
mad, med de 3 slags ost, men det er rigtig hyggelig og nemt fredags-mad, som vi
trængte til efter en uge med sygdom.
Opskriften er med inspiration
fra Bakeaholic Mama, men med mine egne mængder- næste
gang skal den måske lige have lidt mere tomatsauce og lidt mindre
ricotta.
Den
smager rigtig meget af hvidløg, så det skal man ku li- jeg elsker
det:)
Vi fik en
simpel salat til og det passede godt til den lidt tunge
pasta.
Roasted Garlic Cheese Baked Spaghetti
(4 pers.)
2
håndfulde spaghetti
1 lille glas tomatsauce (320
g.)
1 bæger
ricotta
1 dl.
friskrevet parmesan
2 fed hvidløg,
presset
1 kugle
mozzarella
4
store tomater
peber
Kog pastaen i letsaltet vand
efter anvisningen på pakken.
Bland den afdryppede pasta med
tomatsauce, ricotta, parmesan, hvidløg og en smule peber.
Kom blandingen i et ildfast
fad.
Skær
tomaterne i skiver og fordel dem over pastaen.
Pluk mozzarellaen i stykker og
fordel den over fadet.
Bag pastaen ved 200 grader i ca.
20 min. til osten er smeltet og gylden.
2 kommentarer:
Holy moly, det ligner en ret lige efter mit (mad)hjerte :-D
Mange hilsner
Birthe
Birthe, det tror jeg bestemt også at det er:)
Send en kommentar