Farsbrød og mos er rigtig
søndagsmad, så det var hvad vi fik i mandags, hvor vi jo havde en "ekstra
søndag":)
Jeg
lavede farsbrødet som 2 små farsbrød i nogle forme fra Søstrene Grene. Vi kune
kun spise ½ hver, men så havde Kristians tilbehør til ugens vegetariske
måltider:)
Sammen med farsbrøddet fik vi
kartoffelmos og Jamies
Broccolisalat.
Dejlig nem mad, som Kristian var
ret så begejstret for!
Opskriften er fra "The
Fit Housewife".
Chicken Parmesan Meatloaf (4
pers.)
450 g.
hakket kyllingekød
1 lille løg,
haket
2 fed
hvidløg, presset
1 æggehvide
½ dl. rasp
2 spsk. friksrevet
parmesan
1 tsk.
timian
1 tsk.
oregano
1 dl.
tomatsauce
1
kugle frisk mozzarella
salt, peber
Bland kyllingekødet sammen med
løg, hvidløg, parmesan, æggehvide, rasp og krydderier til en fast
fars.
Form den
til et farsbrød og læg den på en bageplade med bagepapir eller kom den i en
lille, smurt brødform eller 2 små forme.
Smør tomatsauve
over.
Bag det i
ovnen ved 200 grader. afhængig af størrelse- mellem 10-20 min.
Tag farsbrødet ud og riv osten
over.
Bag det
yderligere i 10 min. til osten er smeltet og gylden.
Lad farsbrødet hvile 5 min.
inden det tages ud af formen.
2 kommentarer:
OMG, det må jeg lave :-D
Mange hilsner
Birthe
Birthe, det er vidst godt nok li en opskrift for dig:) Det smagte altså også dejligt..
Send en kommentar