Vi spiste nemlig hos dem lørdag aften, hvor den stod på lækker grilmad og bagekartofler. Vi medbragte salat og flutes og så havde Lotte lavet nogle lækre kartoffelkager, som vi nød til dessert. Uhm, hvor var jeg mæt!
Den smukke salat matchede endda EM-temaet, for aftenen var planlagt, så Carsten og Kristian kunne se fodbolden sammen...
Jeg elsker jordbær og
benytter enhver lejlighed til at spise de søde, danske af
slagsen
Jordbær, rucola og peber er en perfekt kombination, så prøv endelig denne salat. Den er helt perfekt til grillet kød.
Lav kun halvdelen af balsamicoglacen, for jeg synes at det var alt for stor en portion.
Til gengæld kunne der måske godt ha været lidt mere mozzarella:)
Opskriften er et udklip fra skuffen- det er vidst fra Femina...
Jordbærsalat med mozzarella og peber (4 pers.)
100 g. rucola (en bakke)
1 stor bakke jordbær
1 stor kugle frisk mozzarella
lidt salt
masser af friskkværnet peber
Balsamicoglace:
½ dl. flydende honning
1 dl. balsamico
Start med at lave glacen; bland honning og balsamico i en lille gryd og lad det simre i 5 min. Det skal blive som en tyk sirup. Lad det køle helt af.
Lige inden servering skylles rucolaen og den tørres godt- gerne i en salatslynge.
Skyl og nip jordbærrene. Skær dem herefter i skiver.
Fordel rucolaen på et fad og kom jordbærrene over.
Pluk mozzarellaen i stykker og fordel herover.
Drys med salt, godt med friskkværnet peber og dryp glacen over.
Serveres med det samme.
Jordbær, rucola og peber er en perfekt kombination, så prøv endelig denne salat. Den er helt perfekt til grillet kød.
Lav kun halvdelen af balsamicoglacen, for jeg synes at det var alt for stor en portion.
Til gengæld kunne der måske godt ha været lidt mere mozzarella:)
Opskriften er et udklip fra skuffen- det er vidst fra Femina...
Jordbærsalat med mozzarella og peber (4 pers.)
100 g. rucola (en bakke)
1 stor bakke jordbær
1 stor kugle frisk mozzarella
lidt salt
masser af friskkværnet peber
Balsamicoglace:
½ dl. flydende honning
1 dl. balsamico
Start med at lave glacen; bland honning og balsamico i en lille gryd og lad det simre i 5 min. Det skal blive som en tyk sirup. Lad det køle helt af.
Lige inden servering skylles rucolaen og den tørres godt- gerne i en salatslynge.
Skyl og nip jordbærrene. Skær dem herefter i skiver.
Fordel rucolaen på et fad og kom jordbærrene over.
Pluk mozzarellaen i stykker og fordel herover.
Drys med salt, godt med friskkværnet peber og dryp glacen over.
Serveres med det samme.
2 kommentarer:
Den ser super lækker ud :-) Vil jeg helt sikkert prøve snart!
Sara, det kna du roligt gøre, for den smagte skønt:)
Send en kommentar