Min granola blev vidst ikke helt så lilla som den hos Hobby and More, men den smager stadig rigtig dejligt og har en diskret smag af både blåbær og vanilje.
Jeg lavede den efter egne mål og hvad skabene rummede, så det er bare at gøre det som du selv synes:)
Brug de tørrede bær og frugter, som du bedst kan lige. Jeg valgte at lave pure'en af båbær og så tilsatte jeg en blanding af tørrede blåbær, gojibær, kirsebær og tranebær.
Very Berry Granola
2½ dl. havregryn
1 dl. rugflager
1 dl. græskarkerner
1 dl. hørfrø
1 dl. mandler, grofthakkede
½ dl. sesamfrø
1½ dl. rugfras
60 g. tørrede bær
2 dl. blåbær, let optøede
1 spsk. smagsneutral olie
1 spsk. agavesirup
½ tsk. vaniljekorn
Bland havregryn, rugflager, græskarkerner, hørfrø, mandler, sesamfrø og rugfras.
Bland blåbærrene med agavesirup og vaniljekorn.
Kom blåbærpure'en på en stor pande og varm den godt op. Kom olien i.
Tilsæt så de tørre ingredienser og bland det hele godt sammen.
Bred det ud på en bageplade med bagepapir og rist det i 10 min. ved ca. 210 grader. Rør i det undervejs.
Lad det køle helt af, bland de tørrede bær i og hæld det på et tætsluttende glas.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar