fredag den 17. august 2012
Muffins med ribs og hvid chokolade
Jeg havde en rest ribs, der skulle bruges, så jeg ville bage nogle muffins med ribs i. Jeg fandt denne hos Anne Heinze, men den imponerede desværre ikke rigtig, for de blev noget kompakte. Smagen fejlede ingenting, men de blegnede noget i forhold til de saftige bananmuffins, som jeg også bagte.
Muffins med ribs og hvid chokolade (12 stk.)
300 g. mel
2 tsk. bagepulver
150 g. rørsukker
1 æg
2 tsk. vaniljesukker
2 1/4 dl. mælk
50 g. smeltet smør
100 g. blandede hindbær og ribs
100 g. hakket hvid chokolade
Pisk æg, vaniljesukker, mælk, sukker og smør godt sammen.
Bland mel og bagepulver. Pisk væsken i. Pisk kun, til dejen er netop ensartet.
Vend forsigtigt ribs og chokolade i dejen.
Fordel dejen i muffinsforme.
Bag dem ved 200 grader i ca. 30 minutter, eller indtil de er gyldne.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar