En super lækker salat, der
passer til nærmest hvad som helst. Vi fik den sammen med en svinemørbrad og små,
kogte kartofler. Den ville helt sikkert også være lækker til grillet kød eller i
en burger med pulled pork.
Opskriften er fra FoodFanatic,
men er vidst oprindeligt fra Piskeriset:)
Jeg lavede den om morgenen, så
det var nemt at få aftensmaden på bordet når jeg kom hjem fra arbejde. Den
smagte også stadig super godt dagen efter, så lav endeligt en stor portion- evt.
til madpakken:)
Spidskålssalat
med ananas (4
pers.)
1
lille spidskål
100 g. ananas på dåse (i egen
saft)
4 forårsløg
3 dl. creme fraiche
18%
2-3 tsk.
dijonsennep
1
tsk. honning
1
tsk. citronsaft
salt og
peber
Fjern
de yderste blade på spidskålet, skær det igennem og fjern
stokken.
Hak
spidskålet fint. Du skal bruge ca. 350 g. spidskål.
Skyl det godt og kram det
igennem med fingrene, så spidskålet bliver lidt blødere.
Hæld saften fra ananasen og lad
dem dryppe godt af. Skær ananasen i tern hvis den ikke allerede er det.
Skær
forårsløgene i tynde ringe.
Bland cremefraiche med sennep,
honning, citronsaft, salt og peber. Smag til.
Vend spidskål, ananas og løg
heri.
Opbevar
den på køl indtil den skal serveres.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar