mandag den 24. september 2012

Chicken Pomodoro with Vodka Cream Sauce

Vi fik denne pastaret i sidste uge, men det var altså lidt en kedelig omgang.
Vodkaen gav saucen en lille smule skarphed, men ellers var det en lidt anonym ret. Lidt spinat og champignon kunne nok have løftet den lidt.
Opskriften er fundet på den smukke blog Thyme.

Chicken Pomodoro with Vodka Cream Sauce (2 pers.)
200 g. kyllinge inderfilet
8-10 store cherrytomater
1 forårsløg
½ dl. vodka
ca. ½ dl. piskefløde
½ dl. kraftig kyllingeboullion
2 tsk. citronsaft
olivenolie
salt, peber

Tilbehør:
1 pakke frisk pasta
Friskrevet parmesan

Krydder kyllingen med salt og peber og steg den sprød i en smule olivenolie.
Tag kyllingen af panden og hold den varm.
Skær vherrytomaterne i halve og forårsløget i tynde skiver.
Kom vodkaen på den varme pande og lad den koge næsten væk.
Kom herefter tomater, forårsløg, citronsaft og boullion. Lad simre et øjeblik.
Tilsæt fløden lidt af gangen og lad koge et øjeblik til den tykner en smule.
Kom kyllingen tilbage på panden og lad den simre i saucen omkring 1 minut.
Server straks med frisk pasta og parmesan.

Ingen kommentarer: