søndag den 9. december 2012

Nutella Brownie

Altså, nogle gange kan jeg godt have en fornemmelse af, at det er Nutella da flyder i mine årer, for jeg spiser godt nok nogle nutella-madder ind imellem. Nutella er også godt i andre ting. Kage fx.
Da jeg havde besøg af Lise og Sofie bagte jeg derfor denne lækre brownie med nutella i. Den blev serveret i små bidder med is og en frugtsalat af jordbær og appelsin, som var vendt i vaniljesirup. Ikke dårligt kan jeg hilse at sige:)
Den er meget fudgy indeni, men måske den bare lige skulle have haft 5 min. mere i min sløve ovn. Prøv dig frem:) Vi kunne ikke spise det hele, så resterne røg i fryseren. De må kunne omdannes til nogle ret så gode romkugler sammen med en rest lys kage.
Opskriften er fundet på
Will Cook For Smiles.

Nutella Brownie
340 g. nutella
115 g. sukker
150 g. brun farin
225 g. mel
115 g. smør
4 æg
1 tsk. vaniljeessens
1 dl. meget grofthakkede hasselnødder

Kom smørret i en lille gryde og smelt det uden, at det tager farve. Rør nutellaen i og lad det køle lidt af.
Kom begge slags sukker i en skål og hæld nutalla-blandingen over. Pisk det rigtig godt sammen.
Pisk herefter æggene i, et af gangen.
Pisk vaniljeessens og mel i. Pisk kun til, at dejen er netop ensartet.
Kom bagepapir i en lille bradepande og hæld dejen heri.
Bag den ved 175 grader i 40 min.
Lad den køle lidt af i bradepanden inden du løfter den over på en rist. Lad den køle helt af inden den spises.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

hej! Hvis nu jeg gerne vil have at den bliver forholdvis lav hvor stor en form ville du så komme den i? og ville du evt give den mindre bage tid? :-) tak.

MissMuffin sagde ...

Det ved jeg virkeligt ikke. Kagen hæver ikke rigtigt, så vælg en form hvor du får den højde du ønsker. Og ja, du skal reducere i bagetiden..