Når jeg engang imellem kan
spise frokost hjemme kan jeg godt li at gøre lidt ud af den. Lige så højt som
jeg elsker en god rugbrødsmad, lige så højt elsker jeg varm mad. Til frokost er
rester fra dagen før i høj kurs!
Ofte ender min frokost med at
blive noget med æg; rugbrød med friskkogt æg og karse, salat med procheret æg,
kartoffelbiks og spejlæg eller en omelet.
Denne omelet blev fyldt med
friske spinatblade, en rest stegt kød, et drys parmesan og toppet med spicy
salsa. Lækkert og sundt!
MissMuffins frokost-omelet (1
pers.)
2
æg
ca. 1 dl.
mælk
salt og
friskkværnet peber
olivenolie til
stegning
Pisk æggene sammen med
mælk.
Krydder
med rigeligt salt og peber.
Varm en smule olivenolie op på
en varm pande og hæld æggemassen på.
Lad det stege til den er fast og
der kommer små "bobler" i overfladen.
Vend omeletten og lad den stege
et øjeblik.
Fordel herefter det ønskede fyld
på halvdelen af omeletten og fold den anden halvdel ind over.
Steg et øjeblik.
2 kommentarer:
Mums! det ser da for lækkert ud. Jeg lever også ofte af rester til frokost, men jeg får sjældent gjort andet ud af det, end at varme det. Skal også have det med på arbejde, så det kan godt være lidt svært.
Venlig hilsen
Lynne - http://spisekammer.blogspot.com
Lynne, rester er også bare lækkert! Holder også meget af dem, der bare skal varmes og så er der mad:)
Send en kommentar