torsdag den 3. maj 2012

MissMuffins frokost-omelet

Når jeg engang imellem kan spise frokost hjemme kan jeg godt li at gøre lidt ud af den. Lige så højt som jeg elsker en god rugbrødsmad, lige så højt elsker jeg varm mad. Til frokost er rester fra dagen før i høj kurs!
Ofte ender min frokost med at blive noget med æg; rugbrød med friskkogt æg og karse, salat med procheret æg, kartoffelbiks og spejlæg eller en omelet.
Denne omelet blev fyldt med friske spinatblade, en rest stegt kød, et drys parmesan og toppet med spicy salsa. Lækkert og sundt!


MissMuffins frokost-omelet (1 pers.)
2 æg
ca. 1 dl. mælk
salt og friskkværnet peber
olivenolie til stegning

Pisk æggene sammen med mælk.
Krydder med rigeligt salt og peber.
Varm en smule olivenolie op på en varm pande og hæld æggemassen på.
Lad det stege til den er fast og der kommer små "bobler" i overfladen.
Vend omeletten og lad den stege et øjeblik.
Fordel herefter det ønskede fyld på halvdelen af omeletten og fold den anden halvdel ind over.
Steg et øjeblik.

2 kommentarer:

Lynne sagde ...

Mums! det ser da for lækkert ud. Jeg lever også ofte af rester til frokost, men jeg får sjældent gjort andet ud af det, end at varme det. Skal også have det med på arbejde, så det kan godt være lidt svært.
Venlig hilsen
Lynne - http://spisekammer.blogspot.com

MissMuffin sagde ...

Lynne, rester er også bare lækkert! Holder også meget af dem, der bare skal varmes og så er der mad:)